Obavijest o rezultatima javnog natječaja

Temeljem javnog natječaja objavljenog od strane Centra za socijalnu skrb Valpovo, Valpovo, M. Gupca 11, dana 12. listopada 2022. godine u Narodnim novinamabr. 118/2022, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje te na službenoj stranici Centra za socijalnu skrb Valpovo, za prijem u radni odnos za zapošljavanje pripravnika na određeno Vrijeme — 12 mjeseci, putem mjere za stjecanje prvog radnogiskustva — pripravništvo za zvanje: socijalni radnik — 1 izvršitelj, izvješćujemo da je donesena odluka o konačnom izboru kandidata.

Kandidati koji su ispunili sve propisane uvjete iz javnog natječaja i čije su prijave bile potpune i pravovremene, pristupili su pisanom testiranju od strane Centra za socijalnu skrb Valpovo.

Temeljem rezultata pisanog testiranja i intervjua s kandidatima, Povjerenstvo za prijem u radni odnos za zapošljavanje pripravnika na određeno vrijeme — 12 mjeseci, putem mjere za stjecanje prvog radnog iskustva — pripravništvo za zvanje: socijalni radnik — 1 izvršitelj, izabralo je kandidatkinju:

        • Bernardu Hosi

Vaše zamolbe ostaju u našoj službenoj evidenciji, dok će vam se priložena dokumentacija vratiti putem pošte.
Zahvaljujemo svim kandidatima na iskazanom interesu za rad u Centru za socijalnu skrb Valpovo.

Skip to content